Vuokraamo

Haluttaisko kelkkaileen, mutta oma menopeli puuttuu? Ei hätää! Kalustoa löytyy enemmän kuin autoliikeessä autoja ja on monenlaiseen menoon. Katso esittelyt alta ja valitse omasi.

Touring-kelekat

Vakaat ja varmat pilikkiretkille, kruisailuun ja mukavaan reittiajeluun

Hinnat
4 tuntia 129 €
8 tuntia 199 €
24 tuntia 259 €

Omavastuu: max 2 000 € onnettomuustilanteissa. 
Polttoaine ja öljy eivät sisälly hintaan. 

Varaukset 
Sähköposti: info@arcticlifestyle.fi
Puhelin: +358 50 343 9100

 

Lynx Xtrim 600 ACE
Kevyt, helppokäyttöinen ja mukava kelkka, joka sopii hyvin aloittelijoille ja mukavuudenhaluiselle kuskille, jonka ei tarvi ajaa satasta patikkoon. Tämän kyydissä voi rauhassa keskittyä fiilistelyyn ja maisemien ihailuun! Erinomainen valinta reittiajoon, ketterä tiukoissakin kurveissa ja alusta on maailman huippua. Bensaa ei saa millään kulumaan muutamaa litraa enempää. 4-tahti kone pitää huolen ettei haise kakstahti vaatteissa eikä moottorin meteli häiritse ajoa. 

Premium-kelekat

Cross-over mallisto vauhinnälkäsille kruisailuun ja umpilumiajoon 

Hinnat
4 tuntia 159 €
8 tuntia 269 €
24 tuntia 349 €

Omavastuu: max 2 000 € onnettomuustilanteissa. 
Polttoaine ja öljy eivät sisälly hintaan. 

Varaukset 
Sähköposti: info@arcticlifestyle.fi
Puhelin: +358 50 343 9100

 

Lynx Xtrim e-tec 600 cc (2-tahtikelkka)

Tässäpä crossover-kelekka monipuoliseen ajoon; menopeli, joka kääntyy näppärästi reitillä ja kulukee vaivatta syvässäkin lumessa. 2-tahti kone, mutta ei uskoisi, kun ei silmiä savu kirvele ja moottorin käyntiäänikin on Hornettia pienempi. Kaasua kun painaa, niin alkaa näkökenttä kapenemaan, tehoa vähintään  sen mitä suurin osa tarvii ja enemmän mitä monen taidot kestää. Bensaa vie melkein vähemmän kuin hybridiauto. 

Lynx Xtrim ACE 900 cc (4-tahtikelkka) 
Löylyä löytyy niin että luulis olevan formulan ratissa. Lisäksi ajomukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja polttoainetehokkuutta riittää 900 kuution 4-tahtimyllystä. Tämä crossover-kelekka on toiveittesi täyttymys, jolla voi aamusta käväistä jäämerellä ja tulla illaksi kotiin. Pikku patikko ei paljoa puristele, kun alusta ja iskarit takaa kunnon kyydin.

Extreme-kelekat

"Kun rahaa on ja se myös näytetään" –vehkeet.  Ennemmin loppuu kuskilta voimat kun kelkasta tehot.

Hinnat
4 tuntia 199 €
8 tuntia 339 €
24 tuntia 449 €

Omavastuu: max 2 000 € onnettomuustilanteissa. 
Polttoaine ja öljy eivät sisälly hintaan. 

Varaukset 
Sähköposti: info@arcticlifestyle.fi
Puhelin: +358 50 343 9100

Lynx Rave RE 800 cc 
Parasta mitä Lynxin tehtaalta rahalla saa ja kisasäädötkin valmiina. Jos pää kestäisi ja meiltä saisi luvan, niin tällä kelkalla voisi mennä vaikka endurokisoja voittamaan. Ei semmoista pattia, josta tällä ei pääsisi. Kun käynnistät tämän punaisen paholaisen, jossa on 800 kuutiota 2tahin voimalla, niin ei lopu hymy. Ranteet tosin saattaa sinkua muutaman tuuman. 

Lynx Xtrim RE 600 
Xtrim RE (tämäkin on reisin editioni) on kelekka, joka nyt vaan on se the kelekka. Ei ole semmoista paikkaa mistä ei tällä kehtaisi ajaa.  Todistetusti jopa etelän vetelä ajoi tällä reiluun vuorokauteen 500km, joista 300 ekaa kilsaa sukset pystyssä keulien ja välillä osui jopa reitille. Umpisissa ei saanut edes kunnolla kiinni vaikka yritettiin sitä sinne ihan tosissaan upottaa. Ekan kerran hymy hyytyi etelän vetelän huulilla kun joutui lopettamaan ajamisen. Ei voi tätä kampetta enempää kehua ku se vain on sen verta härkänen laite. 

Lynx Boondocker RE 800 cc 
Reissin editioni 800 kuutiota kiukkua ja voimaa. Tarviiko tästä edes enempää sanoa? Umpilumen valtias ja rinteiden kuningas. Jos tällä vehkeellä rinnettä kiikkuessas joku saakin tuurilla kiinni, niin ei se ole kun näppästä pois eikä edes hiki ehdi tulla. Kun on korkeampaa lappua alla ja telalla pituutta enemmän kuin valtiovelalla, niin kelekka kiihtyy sen verran tymäkästi, että alkaa suoran pää aika nopeasti tulemaan vastaan.